Projecten

VDI Design is uw partner in interieurontwerp. Of het nu gaat om maatwerk of een totaalproject. Met 17 medewerkers in dienst en een buitengewone materialenkennis garandeert VDI Design een hoogstaande afwerking tot in de kleinste details. Bovendien nemen wij de volledige coördinatie van het project op ons. Onze interieurarchitecten begeleiden de klanten bij het maken van keuzes in stoffen, materialen en accessoires.

Professionele inrichting

Als zaakvoerder wilt u graag uw eigen toets geven aan uw interieur. Bovendien speelt de inrichting ook een belangrijke rol in het succes van uw zaak. Of het nu gaat over winkelinrichting, de (her)inrichting van uw praktijk of de aankleding van uw showroom. VDI Design staat u graag bij!

Onze werkwijze voor professionele inrichtingen is uniek en volledig op maat. Iedere ruimte krijgt een andere invulling met het oog op functionaliteit, omgeving en totaalconcept.

Goed om te weten

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen plaatsingsdienst zet de kroon op het werk.

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online