maak nu
uw afspraak

Uw keuken

Het hart van uw woning

De perfecte keuken. Een harmonie van materialen, kleuren en vormgeving. Een totaalproject met een persoonlijkheid. Het pronkstuk van de leefruimte waarin u dagelijks praktisch aan de slag kan gaan. We werken steevast met de beste materialen. Zo kan u kiezen voor een afwerking met Corian®. Dit massieve, niet-poreuze materiaal is volledig naadloos en uitermate geschikt voor keukens.

VDI Design hecht waarde aan de praktische inrichting van uw keuken. Bezoek onze toonzaal en doe inspiratie op. Voel, kijk en ervaar. De kwaliteit van onze keukens zal u niet ontgaan. U geniet liever van een persoonlijke begeleiding doorheen onze showroom? Maak dan gerust een afspraak. We luisteren met plezier naar uw toekomstige plannen en wensen. Onze interieurarchitect neemt de tijd om u te begeleiden doorheen ons keukenaanbod.

Maak uw afspraak
ontwerp tekenen

Goed om te weten

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen plaatsingsdienst zet de kroon op het werk. Onze specialisten voor de verbouwing ontzorgen u van A tot Z.

Onze apparaten

Kwaliteit is één van onze kernwaarden. Of het nu gaat om de productkeuze of de afwerking van uw keuken, wij garanderen een kwaliteitsvol resultaat. Daarom kiezen wij voor de volgende merken:

bora logo black
13615.jpg
ATAG
Quooker zwart groot
LH Logo zw
l23729 miele black logo 1066
Logo Blanco zw

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online