maak nu
uw afspraak

Uw droominterieur

Van de totaalinrichting van uw woning tot het aankleden van aparte ruimtes. VDI Design staat voor u klaar. Wij brengen uw droominterieur tot leven. Kiest u voor modern, strak of tijdloos? Onze interieurarchitecten gebruiken steeds pure materialen en creëren een symbiose tussen verschillende elementen.

Wilt u ook een complete totaalbeleving ervaren in uw interieur? Bezoek dan volledig vrijblijvend onze toonzaal, waar u onze kwaliteit kan voelen, bekijken en ervaren. Wordt u liever persoonlijk begeleid doorheen onze showroom? Maak dan gerust een afspraak. We luisteren met plezier naar uw toekomstige plannen en wensen. Onze interieurarchitect neemt de tijd om samen met u de plannen voor een warme thuis klaar te stomen.

Maak uw afspraak
materialen vergelijken

Totaalconcept

Een interieur moet bij u passen. Het ademt en straalt uw persoonlijkheid uit. Niet alleen het meubilair, maar evenzeer de ramen, deuren en vloerbekleding spelen hierin een belangrijke rol. VDI Design begrijpt dit maar al te goed. Daarom ligt onze focus bij elk interieurproject op het totaalbeeld. Een prachtig concept van A tot Z, volledig in uw stijl en uitgewerkt op maat. Dat is onze garantie! 

Onze totaalconcepten bieden een oplossing voor nieuwbouw projecten alsook voor verbouwingen.

 

Goed om te weten

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen plaatsingsdienst zet de kroon op het werk.

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online