maak nu
uw afspraak

Uw badkamer

Een wellness pareltje in huis

Vdi Design - volledige eigen productie van Corian®

Quality Network Partner Fabricator

Thuis hetzelfde comfort en genot hebben in uw eigen badkamer als in een spa of wellness. Zou dat niet fantastisch zijn? Bij VDI Design doen we er alles aan om dit te realiseren! Van A tot Z afgewerkt door ons vakkundig team en volledig op maat van uw interieur. Wij staan garant voor een luxueuze en stijlvolle badkamer volledig op maat én binnen uw budget.

Ontdek zeker ook de mogelijkheden met Corian®. Het massieve, niet-poreus materiaal is volledig naadloos en uitermate geschikt voor de badkamer.

Maak uw afspraak
DSCF3551 Homesweethome NickCannaerts

Goed om te weten

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen plaatsingsdienst zet de kroon op het werk.

Alle voorbereidingen worden door onze diensten gedirigeerd: afbraak, technieken, vloerwerken, Gyproc tot en met de schilderwerken.

Onze apparaten

Kwaliteit is één van onze kernwaarden. Of het nu gaat om de productkeuze of de afwerking van uw badkamer, wij garanderen een kwaliteitsvol resultaat. Daarom kiezen wij voor de volgende merken:

duravit logo zw
Hansgrohe zw
dupont corian
VOLA logo

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online