VDI Design

Uw beleving start hier

VDI Design is sinds 2007 specialist in kwalitatieve interieurmeubelen, keukens, badmeubelen, dressings en maatkasten. Wij zijn een ervaren team van enthousiaste medewerkers, stuk voor stuk gepassioneerde mensen die u graag bijstaan met raad en daad! Naast een creatief team interieurachitecten, heeft VDI Design ook een eigen productieafdeling en een eigen plaatsingsdienst.

Kwaliteit, maatwerk, efficiëntie en service zijn de kernwaarden die wij nastreven bij het realiseren van uw interieur. Wij vervaardigen alles in ons eigen atelier met de grootste zorg. Kom gerust langs in onze showroom en laat uw droominterieur werkelijkheid worden. 

Interieurarchitect Vicky Moons

Vakmanschap

vdidesign 352

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit. De ontwerpen en realisaties van VDI Design weerspiegelen de dromen van onze klanten. Elk project is bijzonder en uniek. Al onze realisaties beginnen op een blanco blad en worden met één pen uitgetekend. Dit resulteert in een totaalconcept op maat van de klant.

Ieder onderdeel wordt tot in de details uitgewerkt. Van scharnier tot deur, van schroef tot ladekast. Geen enkel facet ontgaat ons team. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Vervolgens zet onze eigen plaatsingsdienst de kroon op het werk. 

Zijn er bij het plaatsen van uw interieurproject werken als betegelen, vloeren, gryprocwerken of technische aanpassingen nodig, dan neemt VDI Design deze graag voor haar rekening. Ook daar hoeft u zich bij VDI Design geen zorgen om te maken.

ons team

wij staan paraat om uw project waar te maken

vdidesign 114

Dirk Panis
bestuurder
dirk@vdidesign.be

silhouette vrouw

Linda
Interieurarchitect
linda@vdidesign.be

1

Nikas
Interieurarchitect
nikas@vdidesign.be

silhouette vrouw

Greet
Boekhouding
Boekhouding@vdidesign.be

silhoutte man

Ruben
Technisch tekenaar
Ruben@vdidesign.be

vdidesign 083

Flip
Ing. Productie
Fm@vdidesign.be

silhoutte man

Andy
Meestergast

60865298 groep mensen die wachten in lijn vector silhouet geisoleerd op witte achtergrond

Medewerkers atelier
Meubelmakers met passie

60865298 groep mensen die wachten in lijn vector silhouet geisoleerd op witte achtergrond2

Monteurs
Plaatsers met unieke skills

teamfoto

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online