maak nu
uw afspraak

Uw droominterieur

Voelen, dromen en inrichten. Van de totaalinrichting van uw woning tot het aankleden van aparte ruimtes. VDI Design staat voor u klaar. Wij brengen uw droominterieur tot leven en dit in het kader van de totaalbeleving. 

Modern, strak of tijdloos? Het gebruik van materialen legt het karakter van uw interieur vast. Onze interieurarchitecten creëren een symbiose tussen de verschillende elementen. Pure materialen en authenticiteit staan hierbij voorop. Een gepersonaliseerde aanpak en een warme thuis - daar gaan wij voor!

materialen vergelijken

Totaalconcept

Een interieur moet bij u passen. Het ademt en straalt uw persoonlijkheid uit. Niet alleen het meubilair, maar evenzeer de ramen, deuren en vloerbekleding spelen hierin een belangrijke rol. VDI Design begrijpt dit maar al te goed. Daarom ligt onze focus bij elk interieurproject op het totaalbeeld. Een prachtig concept van A tot Z, volledig in uw stijl en uitgewerkt op maat. Dat is onze garantie! 

Onze totaalconcepten bieden een oplossing voor nieuwbouw projecten alsook voor verbouwingen.

 

Goed om te weten

Wij zorgen voor de volledige aanpak

U kan op ons rekenen van plan tot uitwerking. De uitvoering gebeurt volledig in eigen atelier. Dat waarborgt een buitengewone kwaliteit, een stipte levering en een goede prijs. Onze eigen plaatsingsdienst zet de kroon op het werk.

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online