maak nu
uw afspraak

STRAK MODERNE KEUKEN

Satijnlak fronten met een hoogwaardige fineer

Composiet werkblad

Het werkblad in Silestone Blanco Zeus heeft een egale structuur en geeft deze keuken een strakke moderne uitstraling. Het blad staat in verstek met de fronten. Dit zorgt voor een strakke en exclusieve afwerking.


Fronten in satijnlak

De wit matte fronten zijn eenvoudig schoon te maken. Ook deze fronten zijn voorzien van een verstekrand met een greeplijst. De onderkasten zijn voorzien van Blum inox (binnen)lades.


Fineer accent

Het hoogwaardige fineer accent geeft een warme toets aan de strakke moderne keuken.


Luxe toestellen

Atag combi oven-micro + combi oven-stoom. Liebherr koelkast van 140 cm.  Inductiekookplaat met 4 zones van Küppersbusch. Een vaatwasser van Siemens met praktische besteklade.


Professionele kraan

Stijlvol en functioneel. Met de uittrekkop is het makkelijk om je borden af te spoelen of een vaas te vullen. In combinatie met een Silgraniet spoelbak met automatische bediening maakt het deze keuken compleet.


€ 25809,21 excl BTW

NU € 14.689,93 excl BTW

 

De keuken is meteen beschikbaar!

Interesse?

Kom langs in onze huidige toonzaal in Merksplas - Industrieweg 13
Bel ons op 014/40.42.40
Of stuur ons een mailtje 

20200130 104705

Het betreft het witte eiland + de witte onderkasten met de fineer kolomkasten (exclusief kinderhoek, wandkasten in kunststof, meubel met Bora kookplaat, schuifdeurenkast)  Toestellen inbegrepen o.a. combi oven-micro, Combi oven-stoom, koelkast, vaatwasser, kookplaat, kraan en spoelbak. ( uitgezonderd een dampkap. Indien er een Atag dampkap wordt aangekocht via VDI Design krijg men een korting van 50% op de dampkap. Exclusief levering en plaatsing. Prijs is exclusief accessoires (o.a. stoelen, lade indelingen, verlichting. Indien je dit wel wenst is dit bespreekbaar!) 
Interesse? Kom langs in onze toonzaal in Merksplas - Industrieweg 13 of Bel ons op 014/40.42.40.

geïnteresseerd?

maak nu een afspraak online